Prenumerera på Sociala Medier

Välj ditt paket efter dina önskemål

Grundpaket: "Social Start"

Perfekt för småföretagare eller enskilda entreprenörer som vill börja med sociala medier
12.000 kr
 • En valfri plattform
 • Upp till 8 inlägg/månad
 • Månadsvis fotografering eller filmproduktion - (2 timmar)
 • Månadsvis planering av innehållskalender
 • Basanalys och rapportering

Standardpaket: "Engagera Mera"

För företag redo att ta sitt varumärke till nästa nivå med en ökad synlighet på flera plattformar
25.000 kr
 • Hantering av upp till två plattformar
 • Flera inlägg/vecka med anpassat innehåll, upp till 12 inlägg/månad
 • Månadsvis fotografering och filmproduktion - - (4 timmar)
 • Månadsvis planering av innehållskalender
 • Veckovis strategiuppföljning

Premium-paket: "Varumärkesboosten"

För företag redo att ta sitt varumärke till nästa nivå med maximalt engagemang och dominant varumärkesnärvaro
38.000 kr
 • Omfattande strategi på tre plattformar
 • Flera inlägg/vecka med premium & skräddarsytt innehåll, upp till 20 inlägg/månad
 • Månadsvis professionell fotografering och filmproduktion, 6 timmar
 • Månadsvis planering av innehållskalender
 • Djupgående månadsanalys

FOTOGRAF & VIDEOKREATÖR

Oscar Ågren

Jag är en driven smålänning, där fotografi och skapandet för rörlig media är en stor passion för mig och det har varit ett stort intresse i flera år.

Som en digital kreatör förstår jag värdet av att ha engagerande bilder och filmer som visar vad som gör ditt företag unik. Jag vill skapa en känsla av personlighet, där kundupplevelsen blir något utöver det vanliga. 

Min vision med RealEco Media är att hjälpa dig som företagare att ta nästa steg i resan mot en digital framtid där synligheten på olika sociala medier och hemsida blir allt viktigare.

Vill du ta ditt företags sociala medier till nästa nivå?

Boka en kostnadsfri konsultation för att se om vi tillsammans kan utveckla ett samarbete mot nya höjder.

Att investera i en prenumerationstjänst för hantering av sociala medier är ett strategisk beslut för alla företag som strävar efter att stärka sin närvaro online, bygga varumärkesmedvetenhet och engagera sig direkt med sin målgrupp. I en värld där digital närvaro är avgörande för framgång, kan rätt hantering av sociala medier göra en betydande skillnad. Här är anledningar till varför ditt företag bör överväga en prenumeration på sociala medier:

Ökad Synlighet och Varumärkesmedvetenhet

Sociala medier erbjuder flera olika plattformar där du kan visa upp ditt företag till en bred publik. Genom att aktivt närvara på plattformar som Facebook, Instagram, X, TikTok och LinkedIn kan ditt företag öka er synlighet betydligt. En prenumerationstjänst säkerställer konsekvent och professionellt innehåll som speglar ditt varumärke och dess värderingar, vilket är avgörande för att bygga en tydlig identitet för er målgrupp.

Engagemang och Kundrelationer

Sociala medier ger en unik möjlighet att interagera direkt med din publik. Detta engagemang är avgörande för att bygga starka kundrelationer och fördjupa lojalitet. Genom regelbunden interaktion, som att svara på kommentarer och inlägg, kan ditt företag visa sin uppskattning för kundernas feedback. En prenumerationstjänst kan hantera detta åt dig, säkerställa att inget meddelande eller möjlighet till interaktion missas.

Effektiv Marknadsföringsstrategi

Sociala medieplattformar erbjuder kraftfulla verktyg för riktad annonsering och kampanjer. En strategiskt utformad kampanj kan driva trafik till din hemsida, generera Intresserade kunder och öka försäljningen.

Tids- och Kostnadseffektivitet

Att hantera sociala medier internt kan vara tidskrävande och kräva resurser som ditt företag kanske inte har. Genom att prenumerera på en tjänst som specialiserar sig på sociala medier, kan du effektivisera processen och frigöra värdefulla resurser som kan användas som planerat i din verksamhet. Dessutom kan kostnaden för en prenumerationstjänst vara betydligt lägre än kostnaden för att anställa en personal för sociala medier.

Kontinuerlig Optimering och Uppföljning

En av de största fördelarna med en prenumerationstjänst för sociala medier är tillgången till kontinuerlig analys och rapportering. Detta innebär att strategier kan justeras i realtid baserat på vad som fungerar bäst för ditt företag. RealEco Media kan övervaka prestanda och ge insikter om hur man förbättrar engagemanget och når fler individer.

Sammanfattning

Att investera i en prenumeration för hantering av sociala medier är ett klokt beslut för företag som vill maximera sin närvaro digitalt, engagera sig med sin publik på ett meningsfullt sätt och driva sin verksamhet framåt. Med de rätta verktygen och med RealEco Media som din partner kan ditt företag utnyttja kraften i sociala medier till sin fulla potential, öka varumärkesmedvetenheten, förbättra kundrelationerna och uppnå bättre resultat.

Kontakta mig vid intresse av samarbete

Scroll to Top